Cum functioneaza Night Detox&Slim

Night Detox&Slim este un difuzor plantar progresiv de substante cu concentratie mare ce functioneaza pe principiul detoxifierii organismului. Datorita acestor substante hiperconcentrate ce sunt difuzate pe parcursul noptii, este reactivat metabolismul. Acest plasture actioneaza precum un magnet, atragand toate impuritatile din organism, difuzand in acelasi timp substante hiperconcentrate ce ajuta organismul sa expulzeze grasimea.

NightDetox&Slim

Actiunea plasturelui Night Detox&Slim se face in 2 etape:

1. Detoxifierea organismului:

Fara detoxifierea organismului, o pierdere rapida si definitiva in greutate nu ar fi posibila. De aceea, plasturii Night Detox&Slim contin:

• otet de lemn dulce, cunoscut in medicina traditionala chineza pentru capacitatea sa de reactivare a metabolismului.

NightDetox&Slim• ioni negativi, ce actioneaza precum un aspirator performant, atragand toate toxinele si grasimea din organismul dumneavoastra.  

• turmalina, binecunoscuta pentru capacitatea sa de a diminua secretia de insulina si de a imbunatati calitatea somnului.

2. Pierderea kilogramelor excedentare:

Incepand cu a-5-a zi, cand se vor fi eliminat 50% din toxinele din organism, veti slabi aproximativ 0,5 kg zilnic. Slabirea nu este miraculoasa, este doar rezultatul actiunii la capacitate maxima a plasturilor. Aceasta actiune se datoreaza chitosanului continut de plasturi (o substanta extrasa din carapacea crustaceelor), ce permite grasimilor sa tranziteze sistemul digestiv, fara insa a fi absorbite de catre organism.

Va garantam ca folosind plasturii Night Detox&Slim, corpul dumneavoastra va arata ca si cum ati fi facut o liposuctie, insa fara a suferi nicio interventie chirurgicala!

NightDetox&Slim

Plasturii sunt foarte usor de utilizat:


NightDetox&Slim 

Eficienta plasturilor este 100% garantata pentru ca:

NightDetox&SlimSe fixeaza pe talpa (talpa piciorului este un acces direct pentru substantele active catre principalii protagonisti ai metabolismului : ficatul, intestinul, stomacul si pancreasul).

NightDetox&SlimSubstantele active sunt difuzate in organism pe parcursul noptii, atunci cand acesta se poate regla (nu mancam, nu suntem stresati, stam culcati ceea ce relaxeaza organismul). Somnul este motorul unei bune functionari a metabolismului, care permite evacuarea zaharurilor si grasimilor.

Alte avantaje ale plasturilor Night Detox&Slim:

NightDetox&SlimContin ingrediente 100% naturale

NightDetox&SlimVa ajuta sa pierdeti toate kilogramele excedentare fara niciun regim si fara exercitii fizice

NightDetox&SlimVa imbunatatesc starea generala de sanatate si somnul

 

NightDetox&Slim

Numele meu este Alina si sunt consilierul dvs. pe probleme de greutate.

Pentru a va putea recomanda cura  NightDetox&Slim cel mai bine adaptata obiectivului dvs. de greutate

NightDetox&Slim

NightDetox&SlimVa stam la dispozitie si la numarul de telefon:

021.208.70.77

L-V : 08:00 - 18:00
Sambata : 08:00 - 14:00