Marturiile prezente in cadrul acestui site ne-au fost trimise de catre consumatorii Night Detox&Slim prin email sau scrisori. De retinut faptul ca, desi marea majoritate a clientilor nostri a pierdut in greutate, in timpul si dupa administrarea plasturilor Night Detox&Slim, nu garantam rezultate vizibile imediat.

NightDetox&Slim
Ingrid: Am fost ingrozita in prima dimineata cand am dat jos plasturii!

 

Doctorul meu este cel care mi-a recomandat acesti plasturi. Am fost ingrozita in prima dimineata cand i-am dat jos.

Nu mi-as fi imaginat niciodata ca pot fi atat de multe toxine in organismul meu. Incepand cu a 6-a dimineata, plasturii erau mult mai curati si incepusem sa slabesc. Nu am tinut niciun regim si dupa 15 zile slabisem mai mult de 4 kg. 

Am fost extrem de bucuroasa, si dupa 4 saptamani, am comandat, bineinteles, inca o cutie de plasturi, iar dupa 8 saptamani slabisem 17 kg.

 

 

 

 

NightDetox&Slim
Irina: Dupa 10 ani de incercari esuate NightDetox&Slim mi-a redat silueta in doar 6 saptamani

 

Am 38 ani si incercam sa slabesc de mai bine de 10 ani, fara succes.

O prietena mi-a povestit despre Night Detox&Slim. Cand am vazut plasturele in prima dimineata, am inteles de ce toate tentativele mele de-a slabi fusesera in zadar. Organismul meu era plin de toxine. Si, cum sunt de profesie chimist, am analizat depunerile de pe primii plasturi folositi. Rezultatele m-au uluit, deoarece acestia contineau metale grele si substante periculoase pentru sanatate.

Dupa cum scrie si pe site, am inceput sa slabesc, aproape automat, din a-6-a zi.
In 6 saptamani am slabit cele 22 kilograme excedentare. Acum, ma simt in forma maxima, dorm mai bine si, culmea, nu tin nici un regim special.

 

Silvia: Nu credeam sa mai slabesc vreodata

NightDetox&Slim


Acest plasture este o adevarata minune pentru mine. Nu credeam sa mai slabesc cele 12 kg, pe care le aveam in plus.

Incercasem totul. Urmam un plan alimentar. M-am inscris, chiar, la un curs de gimnastica, pentru care platisem o gramada de bani.

Ca sa fiu cinstita, cele cateva kilograme pe care reuseam sa le dau jos, le luam inapoi rapid. Si, in plus, impreuna cu alte kilograme suplimentare.

Recunosc ca sunt mancacioasa si, atunci cand am descoperit pe internet Night Detox&Slim, am fost incantata de faptul ca folosirea acestuia e simpla, naturala si nu presupune constrangeri alimentare. Am slabit cele 12 kg excedentare in mai putin de 5 saptamani si ma simt in forma!

 

 

 

NightDetox&Slim

 

Numele meu este Alina si sunt consilierul dvs. pe probleme de greutate.

Pentru a va putea recomanda cura Night Detox&Slim cel mai bine adaptata obiectivului dvs. de greutate

NightDetox&Slim

NightDetox&SlimVa stam la dispozitie si la numarul de telefon:

021.208.70.77

L-V : 08:00 - 18:00
Sambata : 08:00 - 14:00